logo
bellen met 10eurobellen.nl

10 Euro bellen


Alle bestemmingen bellen voor maar 10 euro per maand!!
super lage tarieven bij 10eurobellen.nl

Kan ik mijn telefoonnummer koppelen aan mijn 10 eurobellen? 

Ja, dat is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt  uw nummer koppelen aan uw toegangsnummer.

 

Welke tarieven worden in rekening gebracht?

10eurobellen brengt u alleen 10 euro per maand in rekening. Voor dit bedrag mag u onbeperkt internationaal bellen naar diverse bestemming. Deze bestemmingen staan vermeld in "bestemmingen". Het tarief van 10 euro per maand is inclusief BTW.

Voor ons geografisch inbelnummer kan het zijn dat uw provider de kosten in rekening brengt. Dat is afhankelijk van uw abonnement. Mensen die een belbundel hebben (via vaste lijn of mobiel) kunnen feitelijk gratis ons nummer bellen en daarmee gratis naar het buitenland bellen!

 

Ik kan een bepaalde bestemming niet bellen?

10eurobellen gebruikt meerdere telecom providers om het belverkeer te routeren naar de verschillende landen. Wij zijn continue bezig de beste telecom providers te selecteren voor de verschillende landen. 

De crew van 10 eurobellen is continue bezig het belverkeer te monitoren en bij te sturen indien nodig. Toch kan het voorkomen dat u een bestemming niet kunt bellen en wij daarvan nog niet op de hoogte zijn. Wij vragen daarom aan u, als u een bestemming niet kan bereiken, dit aan ons te melden.

Vaak is het probleem snel op te lossen. U zult vrij snel merken dat u daarna wel kunt bellen, in dat geval sturen wij geen antwoordmail. Zijn er andere oorzaken, waardoor het langer duurt voordat het probleem op is gelost, dan kunt u gewoon een mail van ons verwachten.

 

Ik kan niet bellen kan, ik een storing melden?

U kunt een storing melden door te mailen naar: info@10eurobellen.nl.

 

Overige vragen

Neem contact op met de klantenservice van 10eurobellen.